HOERA! BEAUTYSALON LUCCA GAAT VERBOUWEN!

Vanaf zaterdag 26-9-2020 t/m maandag 2-11-2020 is Beautysalon Lucca gesloten i.v.m. de verbouwing welke in de salon en bij ons thuis plaatst vind. Ik heb er ontzettend zin in!

Ik blijf in de tijd dat de salon gesloten is wel bereikbaar voor vragen, product aanschaf en voor het maken van een afspraak. Ik ben waarschijnlijk iets minder goed bereikbaar, maar dat zullen jullie vast snappen. 🙂 Wil je in contact komen met mij? Dan is het voor mij het makkelijkste als er wordt gemaild of stuur mij een appje en ik reageer zo snel mogelijk.

Bedankt voor jullie begrip en ik zie je graag terug na mijn verbouwing!

 

P.s. De online agenda staat open tot over 6 maanden, het is dus gewoon mogelijk om je kerstafspraak alvast in te plannen. Kom je er om wat voor reden niet uit? Stuur mij dan een appje/mail met daarin de datum en tijd die je hebt gezien. Ik kijk dan asap voor je of deze plek beschikbaar is voor de behandeling welke jij wilt ondergaan.

 

Liefs Manuela

 

 

YES!! We mogen weer open vanaf maandag 11 mei! 

De belangrijkste richtlijnen:

 • Kom niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat!
 • Ben je toch eerder? Of sta ik nog niet op je te wachten bij de deur? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om buiten op mij te wachten. Als ik klaar ben kom ik je halen, ik weet dat je er bent. Probeer hier a.u.b. zoveel mogelijk rekening mee te houden (niet meer dan 5 min van tevoren aanwezig te zijn).
 • Kom alleen (helaas is mijn ruimte te “klein” om met meer dan 2 personen in de ruimte aanwezig te zijn)
 • Gelieve geen gebruik te maken van onze wc (onze wc is een privé wc, maar als je moet dan moet je;))
 • En dan de belangrijkste “regel” van allemaal.. Heb jij (lichte) klachten? (Neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten) blijf dan a.u.b. thuis! Kom je toch met klachten naar de salon en ik zie het? Dan behandel ik je niet en stuur ik je naar huis. Ook ben ik dan genoodzaakt om de behandeling in rekening te brengen! Heel vervelend maar ik vind dat we in deze tijden gewoon even rekening met elkaar moeten houden 🙂
 • Heb je bijv. last van hooikoorts? Heel vervelend natuurlijk! Neem dan een half uur tot een uur van tevoren een hooikoorts tablet in, op deze manier worden de klachten van de hooikoorts geremd. En meld het van tevoren ook even Ik heb zelf ook hooikoorts en ik neem als ik ga werken een tablet in zodat mijn “klachten” nihil worden. B.v.d.
 • Iedereen ontvangt 24 uur voor onze afspraak een Gezondheidscheck Beautysalon Lucca protocol. Dit behoort ook tot het protocol welke verplicht is vanuit het RIVM. Ik vraag jullie deze dan ook in te vullen.

 

Ik beloof je:

  • Dat ook als ik mij niet lekker voel of de bekende klachten krijg ik jullie ook zal afbellen. Sterker nog, ik ben verplicht om mij iedere morgen te temperaturen. Ik vind dat de veiligheid van zowel jouw als klant en van mijzelf voorop staat.
  • Een schone salon volgens HAM en hygiëne protocol
  • Een rust moment voor jezelf
  • Desinfectans genoeg op voorraad 😉
  • En uiteraard was ik mijn handdoeken op 90 graden (dit deed ik al)

Samen sterk!

Zijn er verdere vragen naar aanleiding van mijn mail? Stel ze gerust! Ik sta je graag te woord.

 

Liefs Manuela

 


Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever bellen? Om de rust tijdens de behandeling te bewaren nemen wij de telefoon NIET aan tijdens behandelingen. De snelste manier is om mij dan een whatsapp/ sms of mail te sturen, plan online je afspraak in (super makkelijk) of vul onderstaand contact formulier in.

Tot ziens bij Beautysalon Lucca!
“Love your skin”

Alleen open op afspraak, pinnen kan vanaf 30,- (gelieve dit ook in acht te nemen!)

Parkeertip: Wij hebben een oprit naast het huis, hier staat een witte auto en daar mag je de auto gewoon achter parkeren.

*Kan je afspraak niet doorgaan annuleer deze dan tijdig. Een afspraak dien je ten minste 24 uur van te voren af te zeggen. Indien je binnen 24 uur de afspraak afzegt wordt er 50% in rekening gebracht. Laat je niets weten? Dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Alle algemene voorwaarden vind je op mijn website. B.v.d.


Afspraak maken


Contact opnemen

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

partner-logo01
kalahari-2
cryoskin-wit