Verbouwing!

Vanaf maandag 11-10 gaan ze bij ons de badkamer verbouwen. Dit kan voor overlast zorgen, helaas kan ik dat niet anders maken dan dat het is. Mocht je het vervelend vinden dan mag je altijd je afspraak verplaatsen. De verbouwing zou ongeveer 2 weken in beslag nemen, (dit kan uitlopen). Excuses voor het ongemak.

Manuela


Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever bellen? Om de rust tijdens de behandeling te bewaren nemen wij de telefoon NIET aan tijdens behandelingen, dit is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 (ben ik dus slecht tot niet bereikbaar) Ik zou je dan ook willen vragen om je vragen zoveel mogelijk via whats-app of via de mail te stellen. B.v.d.

Tot ziens bij Beautysalon Lucca!
“Love your skin”

Kan je afspraak niet doorgaan annuleer deze dan tijdig. Een afspraak dien je ten minste 24 uur van te voren af te zeggen. Indien je binnen 24 uur de afspraak afzegt wordt er 50% in rekening gebracht. Laat je niets weten? Dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Alle algemene voorwaarden vind je op mijn website. B.v.d.


Praktische tips/mededelingen:

  •  Alleen open op afspraak, pinnen kan vanaf 30,- (gelieve dit ook in acht te nemen!)
  • Parkeertip: Wij hebben een oprit naast het huis, hier staat een witte auto en daar mag je de auto gewoon achter parkeren.
KLANTENSTOP!
Wat voelt dit dubbel… Het is fantastisch om dit bericht te mogen typen maar tevens wil ik iedereen toch graag helpen.
Helaas heb ik ook maar 1 paar handen waar ik voorzichtig mee om moet gaan en 1 praktijk om iedereen te kunnen behandelen. Daarom geld er vanaf nu een (tijdelijke) klanten stop! Alle mensen die in het bezit zijn van een cadeaubon zijn uiteraard van harte welkom, houd wel rekening met een wachttijd van ongeveer 8 weken. Wil je een online afspraak maken maar ben je nog geen klant bij Beautysalon Lucca? Dan kan je alleen maar via whats-app/mail een afspraak inplannen, het is niet mogelijk voor nieuwe klanten om een online afspraak in te plannen. Excuses voor het ongemak.
Liefs Manuela

Afspraak maken


Contact opnemen