Lockdown verlenging…

Helaas heb ik voor de 2de keer mijn praktijk dicht moeten doen vanwege de verplichte sluiting. Zoals tijdens de eerste sluiting is het nog steeds mogelijk om producten en cadeaubonnen af te halen of te laten bezorgen. Bestellen kan via whatsapp (06-23478998), mail of via mijn webshop (shopbylucca.nl)

Liefs Manuela


Heb je vragen, opmerkingen of wil je een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je liever bellen? Om de rust tijdens de behandeling te bewaren nemen wij de telefoon NIET aan tijdens behandelingen. De snelste manier is om mij dan een whatsapp/ sms of mail te sturen, plan online je afspraak in (super makkelijk) of vul onderstaand contact formulier in.

Tot ziens bij Beautysalon Lucca!
“Love your skin”

Alleen open op afspraak, pinnen kan vanaf 30,- (gelieve dit ook in acht te nemen!)

Parkeertip: Wij hebben een oprit naast het huis, hier staat een witte auto en daar mag je de auto gewoon achter parkeren.

*Kan je afspraak niet doorgaan annuleer deze dan tijdig. Een afspraak dien je ten minste 24 uur van te voren af te zeggen. Indien je binnen 24 uur de afspraak afzegt wordt er 50% in rekening gebracht. Laat je niets weten? Dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Alle algemene voorwaarden vind je op mijn website. B.v.d.


Afspraak maken


Contact opnemen

    We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

    partner-logo01
    kalahari-2
    cryoskin-wit