Ook zo toe aan ontspanning? Aan wat quality time voor jezelf? Even onbezorgd genieten bij Beautysalon Lucca. Geniet van een verwarmde massagetafel/ stoel, uitgebreid aanbod aan weldadige gezichts- en lichaamsbehandelingen. Vakmanschap, gecombineerd met Brummense gastvrijheid. Boek nu je favoriete behandeling bij Beautysalon Lucca en geniet van jouw quality time!

Love your skin!

In 4 stappen naar een gezonde huid

  • Stap 1: Voorbereiding (reinig, exfolieer & verstevig) Tijdens de voorbereidende fase worden alle onzuiverheden en dode keraticoncyten verwijdert en wordt de huid voorbereid op de phyto-producten en moisturisers. Dubbele cleansing wordt ook thuis aangeraden.
  • Stap 2: Extra verzorging(maskers & oogverzorging) De maskers en oogverzorging bieden verschillende resultaatgerichte voordelen
  • Stap 3: Phyto-effectieve behandelingen (gels, lotion, serums en olie om de huid te stimuleren, herstellen en ontstekingen te voorkomen.) Al deze producten hebben phyto-effectieve plant oliën en extracten in combinatie met resultaatgerichte ingrediënten.
  • Stap 4: Moisturise, hydrateer & bescherm (herstel, behoud vocht barrière, zon bescherming) Een gezonde huid met een gebalanceerde barrière (lipiden en water) is bestand tegen vroegtijdige veroudering. Zonder een sterke vocht barrière zal de huid uitdrogen en worden tekenen van veroudering zichtbaar.

 

Wist je dat?

Het superbelangrijk is om thuis de juiste producten te gebruiken om de salon behandelingen te versterken? Dit advies krijg je geheel vrijblijvend tijdens de behandeling uitgelegd. Zo halen we wel het beste uit jouw huid!
Je hebt tenslotte maar een huid waar je je hele leven mee moet doen, ik neem aan dat je hier zuinig op wilt zijn?

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

 

Cryoskin

 

Massage

 

Lash/brow Treatment

 

 

Algemene adviezen

  • Om geheel ontspannen de behandelkamer binnen te stappen, vragen wij jou om op tijd aanwezig te zijn. Ben je te laat, dan gaat dit ten koste van je tijd!
  • Bedenk even of er belangrijke dingen zijn die de specialist moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven. Eerlijkheid wordt zeer gewaardeerd.
  • Wij raden aan om loszittende kleding te dragen.
  • Mijn salon is voor kinderen en huisdieren geen geschikte plek. Er liggen voor hen veel gevaren op de loer die zowel van elektrisch als chemische aard kunnen zijn.
  • De behandeling hoort een ontspannen moment te zijn en daarom verzoek ik mijn klanten om het liefst geen gezelschap mee te brengen naar de salon. Ik beschik over een beperkte ruimte en wil een optimale service tijdens de behandeling bieden zodat je optimaal kunt genieten!

Bedankt voor je begrip

partner-logo01
kalahari-2
janssens-wit50
janzen-wit50
skinscout_logo-wit
cryoskin-wit