Facials

Je huid verandert het hele jaar door, dit heeft meerdere oorzaken en daarom is het noodzakelijk om de facials steeds af te stemmen op wat je huid op het moment van de behandeling nodig heeft. Zo blijft iedere behandeling uniek en altijd een feestje om te ondergaan.

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Bindweefsel­massage gelaat

Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster
De intensieve massage maakt huidverklevingen los, geeft een betere doorbloeding van de huid en daarmee een verhoogde zuurstof- en voedingstoffentoevoer naar de cellen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en ontspant het spierweefsel. Kortom: doordat de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden en het vermogen hebben de huid in zijn geheel te verbeteren is deze behandeling voor iedere huid geschikt.

Meer informatie Afspraak maken

 


 

CryoFacial

Een natuurlijke manier om er jonger uit te zien, zonder botox en fillers!

Bij deze gezichtsbehandeling met de CryoSkin worden de cellen gestimuleerd om meer collageen te produceren. Kleine rimpels, lijntjes, roodheid en huidirritatie worden verminderd.

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Kalahari Skincare

In mijn salon werk ik met het prachtige wellness en huidverbeterende merk Kalahari Skincare. De kleuren van de aarde, de ruwe texturen en zeldzame geuren zijn samengevoegd en vormen samen een prachtige Afrika beleving. Reis met ons mee en beleef de heerlijke geuren i.c.m. de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren én een Zuid-Afrikaanse spirit van well-being. Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van je huid met resultaten die meteen zichtbaar zijn.

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Alle behandelingen