Elleebana Lash Lift!

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimperindustrie! Met deze revolutionaire Lash Lift treatment is het mogelijk om in 30 min volle gelifte wimpers te hebben die wekenlang mooi blijven. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede producten en unieke formule waardoor het een gemakkelijke hygiënische treatment is en het voor klanten een zeer comfortabele treatment is om te ondergaan. Resultaat van 6 tot zelfs 12 weken!

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Wenkbrauw Lift – Brow Lamination – Brow Lift

de nieuwste trend in 2020!
Heb jij wenkbrauwharen die alle kanten op groeien? Of heb jij juist weinig haar en zou je wel graag wat vollere wenkbrauwen willen? Of wil jij gewoon opstaan met perfect gestylde wenkies zonder al te veel onderhoud? Dan is deze behandeling ideaal voor jou!

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Brow Bar

Wenkbrauwstyling is meer dan alleen epileren. Het is het bepalen van de perfecte vorm die bij jouw gezicht past en dit moeten we doen met de wenkbrauwen die je hebt!

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Henna Brows

Wil je superstrakke en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid.

Meer informatie Afspraak maken

 


 

Alle behandelingen