Natural Face Lifting – Collagen Booster – Tone Booster

Met deze techniek werken we met manuele technieken voor het gelaat op een holistische manier. Er wordt parallel gewerkt aan het bindweefsel, spierweefsel, botweefsel, bloedvatenstelsel, zenuwstelsel. De verschillende werkwijzen vullen elkaar zodanig aan zodat er goede huidverjongende resultaten worden geboekt.

Huidveroudering

De huid is een opeenstapeling van cellen die zich voortdurend vernieuwen, een proces wat met het ouder worden steeds langzamer gaat. De huid wordt minder doorbloed, gaat er wat valer uitzien, wordt dunner en door verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluron verliest de huid zijn stevigheid. Bovendien verliezen wij vanaf 25 jaar jaarlijks geleidelijk aan steeds meer collageen en elastine waardoor de eerste rimpels ontstaan. De spieren die in de huid vastzitten verslappen en daarmee verslapt ook de huid en dat is te zien aan de contouren. –zie ook de afbeelding boven– Tekorten aan mineralen en vitamines, roken, gebrek aan verzorging en langdurige blootstelling aan zonlicht versnellen dit verouderingsproces.

Een totaal gepersonaliseerde bindweefselmassage.

Een mooie, gezonde huid in slechts 30-40 minuten:

  1. Analyse van het gelaat: wat heb jij nodig, wat is jouw wens?
  2. Specifieke technieken voor het bindweefsel ter bestrijding van onder andere huidverslapping en huidveroudering met een mooie huid als resultaat. Er wordt rond de ogen gewerkt op het oppervlakkige bindweefsel. Hierbij wordt heel fijn en klein gewerkt.
  3. Spierweefselbehandeling voor huidverjonging en een egale huid op verschillende zones in het gelaat. Hierbij geef jij zelf aan hoe diep ik mag werken. Hoe steviger ik kan werken hoe beter het resultaat wordt. (Basistonus van de spier verhogen, wat de huidveroudering verminderd, de huidverslapping opheft, vochtarme huid weer vocht herstelt.)

Uitleg over de diverse bindweefselmassages:

Natural Face Lifting

In één behandeling worden tegelijkertijd zes weefsels aangepakt: opperhuid, bindweefsel, onderhuid, spierweefsel, peesweefsel en botweefsel, wat resulteert in minder tot geen rimpels en liften van de contouren, wenkbrauw, jukbeen, kaaklijn, onderkin, hals en decolleté. Bovendien krijgt de huid direct een boost met eigen hyaluron, aangemaakt door de fibroblasten. Wanneer je deze behandeling als pre-aging inzet zal veroudering zoals hierboven omschreven zelfs nog langer uitgesteld worden. Je krijgt een optimale celstofwisseling en actieve werkstoffen worden beter opgenomen.

Collagen Booster

De Collagen Booster Massage is een krachtige massage van het bindweefsel. Als deze intensief wordt gemasseerd, wordt de aanmaak van het collageen en de elastine gestimuleerd, wat zorgt voor het opvullen van rimpeltjes en een vollere, meer stevige huid. Tevens wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, dit is erg belangrijk omdat er op deze manier meer zuurstof wordt aangevoerd en meer voedingsstoffen worden opgenomen door je huid. Doordat ook de aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd wordt je huid van binnenuit voorzien van meer vocht. Na de behandeling zul je direct zien dat je huid er voller uit ziet.

Tone Booster

Tone booster is een techniek die zich focust op het spierweefsel van het gelaat. Door de krachtige massagegrepen (welke uniek zijn) wordt de spiertonus van het gelaat verhoogd. De huid die vastzit aan onze gezichtsspieren reageert hier uitermate goed op!
De tonus verhogen geeft een onmiddellijk zichtbaar resultaat, gezichtscontouren verstevigen, worden gelift en de oogcontouren openen met als resultaat een onmiddellijk frisse blik in het gezicht.
De massage kan als een op zichzelf staande behandeling worden gereserveerd of in combinatie met een behandeling. Ook is deze behandeling heel mooi te combineren met een Collagen Booster massage.

Wat kun je van deze behandeling verwachten?

  • Behandeling tegen wallen rond de ogen.
  • Versterkt het immuunsysteem, onze natuurlijke verdediging waardoor een huid gevoelig voor ontstekingen (acnéhuid, rosacea, rode huid, onzuivere huid, onrustige huid) helemaal tot rust komt en op een natuurlijke manier (zonder medicatie) herstelt.
  • Het verhoogt de hydratatie van de huid waardoor een huid veel beter gevoed, verzorgd en verbeterd wordt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die last heeft van een doffe, slappe, vermoeide of oude wordende huid. De intensieve massage maakt huidverklevingen los, geeft een betere doorbloeding van de huid en daarmee een verhoogde zuurstof- en voedingstoffentoevoer naar de cellen, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en ontspant het spierweefsel. Kortom: doordat de verschillende massagetechnieken gecombineerd worden en het vermogen hebben de huid in zijn geheel te verbeteren is deze behandeling voor iedere huid geschikt.

Let op! Met uitzondering van actieve ontstekingen (acne) en kanker.

Behandeladvies:

Voor een langdurig resultaat adviseer ik de behandelingen te starten met een kuur van minimaal 5 behandelingen. Hoeveel behandelingen nodig zijn is afhankelijk van de huidconditie en op welke manier jij zelf de behandeling ondersteunt.

Om het resultaat te behouden adviseer ik elke 4 weken een afspraak te maken. Je kunt dit vergelijken met sporten. Sport je 2 maanden niet dan moet je daarna weer opnieuw beginnen. Dat werkt met deze behandelingen precies zo.

Wist je dat?

Je thuis ook aan de slag moet om het resultaat het langst vast te houden? Je een hele mooie combinatie kan maken tussen bindweefsel behandelingen, cuppen en gezichtsbehandelingen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan! Ik vertel je er alles over in de salon tijdens je behandeling.

 

Prijs:

30-45 min 50,-

Kuur: 5 behandelingen: 230