Bij Beautysalon Lucca werken wij samen naar een gezonde, stralende huid. Alleen samen bereiken wij dit resultaat.

Hoe gaan we dat doen?

Het is voor mij erg belangrijk om in kaart te brengen wat jouw huid echt nodig heeft. Tijdens ons allereerste gesprek beginnen wij met een huidanalyse. Dit is een huidcheck om te zien hoe jouw huid er nu eigenlijk echt voorstaat. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Ik meet de huid op en er worden vragen gesteld over bijv. welke producten je nu gebruikt, of er allergieën zijn, gebruik van medicijnen zijn ook niet onbelangrijk om te weten en uiteraard wat jij van mij verwacht.

Na deze huidanalyse weten wij precies waar jouw huid behoefte aan heeft en kan ik ook gerichter advies geven.

 

Behandeling op maat:

Geen enkele behandeling is hetzelfde. Ieder moment vraagt om een unieke aanpak. Omdat we altijd samen bepalen wat we gaan doen voor de behandeling begint, is het steeds een unieke behandeling en een gegarandeerd succes!

Jij kiest alleen maar de tijdsduur uit. Dat is makkelijk toch? Je hebt keuze uit: 45, 60, 75 of 90 minuten. Hoe langer de behandelduur, hoe meer uitvoeringen er plaatsvinden, hoe hoger de kwaliteit van de behandeling. Op deze manier hoef jij dus niet te kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende behandelingen, je hoeft alleen maar te kiezen hoelang ik jou mag behandelen.

 

Wat kun je dan verwachten van de facials?

Ik snap dat je alsnog graag wilt weten wat er dan gebeurd tijdens de behandeling. Hoe langer de behandeling duurt hoe meer ik aan de huid kan werken met verschillende producten. De behandeling is altijd opgebouwd uit de volgende elementen:

  • Huidanalyse;
  • Dubbele reiniging voor een optimaal schone huid;
  • Enzyme face buff (dieptereiniging);
  • Onzuiverheden verwijderen;
  • Wenkbrauwen waxen (indien gewenst);
  • Masker (keuze wordt gemaakt naar behoefte van de huid);
  • Massage (indien gewenst);
  • Afsluiting met de juiste serums en crèmes.

Doordat ik werk met het prachtige merk Kalahari SkinCare is er genoeg keuze uit diverse maskers. Geen enkele behandeling is daarom hetzelfde. Ieder moment vraagt om een unieke aanpak. Omdat we altijd samen bepalen wat we gaan doen in een behandeling, is het is steeds een unieke behandeling en een gegarandeerd succes!

Waar kun je uit kiezen?

Tijdsduur Prijs
45 minuten 42,50
60 minuten 55,-
75 minuten 65,-
90 minuten 87,50

P.s.:

Kom je voor het eerst? Ik raad je aan om te starten met een behandeling van 75 minuten of langer, op deze manier kan ik de huid het beste boosten voor een optimaal resultaat.

De volgende upgrades kunnen worden toegevoegd:

Heb jij naast een huidprobleem ook last van overtollig haar? of wil je graag je wenkbrauwen netjes verzorgen? Geen probleem! Deze upgrades kunnen tijdens de behandeling bijgeboekt worden.

Behandeling Prijs
Verven wimpers 7,50
Verven wenkbrauwen 7,50
Verven wimpers en wenkbrauwen 13,00
Waxen kin 7,50
Waxen bovenlip 7,50
Waxen kin en bovenlip 13,00
Paraffine pakking voor de handen 15,-

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten in mijn vernieuwde salon. Mochten er nog vragen zijn na het lezen van deze tekst voel je vrij om contact met mij op te nemen, ik hoop dat ik je dan verder kan helpen.

 

Liefs,

Jouw schoonheidsspecialiste Manuela