Geniet van heerlijke warmen stenen en laat je spieren ontspannen! Laat je verwennen met een;

  • Ontspannende Hotstone Massage van een half uur of één uur;
  • Laat spierspanningen wegvloeien op de verwarmde massagetafel;
  • Heerlijk geurende massageolie icm hotstone stenen

Beautysalon Lucca bied nog meer lichaamsmassage’s aan, deze vind je op onze behandelingenpagina

Hotstone Massage is al te boeken vanaf 40,-

Heerlijk ontspannen d.m.v warme stenen. Een echte weldaad voor je lichaam! Hotstone-massage kan behulpzaam zijn bij ondermeer spierpijnen, spierverstuikingen en -spanningen, een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibromyalgie, veel menstruatieproblemen en, door zijn onstpannende werking en bij stress.

Hotstone massage

Een hotstonemassage is een massage met warme stenen. De stenen komen uit een verwarmd waterbad en hebben een temperatuur van ca. 45/50 graden. De voor een hotstonemassage gebruikte stenen zijn basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. De stenen houden daardoor de warmte goed vast. De in mijn praktijk gebruikte stenen zijn afkomstig uit de zee rond Hawaii. Eb en vloed hebben er voor gezorgd dat de stenen glad, rond en wat plat geworden zijn.

Hoe ziet een hotstone massage eruit?

Eerst worden een aantal stenen op een deel van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. Door de stenen op specifieke plaatsen te leggen, kan het warmte-effect ook doelgericht toegepast worden, bijvoorbeeld op koude plekken of plekken die aandacht nodig hebben. Vervolgens masseer ik een ander deel van het lichaam met warme, etherische olie. Ik masseer afwisselend met of zonder stenen, waarbij ik lange, rustige en cirkelvormige strijkbewegingen toepas. Als er op een plek warme stenen liggen en op een andere plek gemasseerd wordt, doen de stenen en mijn handen gelijktijdig hun werk. Vervolgens masseer ik het deel van het lichaam waar eerst de stenen op lagen. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, wat de massage effectiever maakt.
Wat is het effect van een hotstone massage?
Een hotstonemassage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Een hotstonemassage draagt bij aan:

  • ontspanning
  • stressvermindering
  • betere doorbloeding
  • ontspanning van stijve spieren
  • hotstonemassage is bovenal een weldaad om van te genieten!

Keuze uit:

25 min (rug): € 40,-
45 min (gehele achterkant): € 60