Yes! Zwanger!

Word je mama? Super leuk van harte!
Er staat je een leuke, speciale en spannende tijd te wachten.
Voor de een is alles nieuw en de ander heeft al vergelijking met de vorige zwangerschap, maar het blijft indrukwekkend!
Hele checklisten komen erbij: naam? huis groot genoeg? kraambureau kiezen? shoppen? nog meer shoppen? kaartjes? werken na je verlof? en niet te vergeten jijzelf! Hoe blijf je ontspannen tijdens de zwangerschap?
Ik kan je hierbij helpen.

Beautysalon Lucca heeft een cursus gevolgd speciaal voor jou!

Je zwangerschap is een mooie tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen. Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om je batterij weer op te laden.
Eventuele spanningen worden losgelaten en er komt ruimte voor nieuwe energie.
Tijdens de zwangerschapsmassage ontspant je hele lichaam. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.
Tijdens je zwangerschap kun je last hebben van allerlei kwaaltjes. Zwangerschapsmassage helpt je je fitter te voelen. Het verlicht hoofdpijn en misselijkheid en vermindert bekken-, rug-, nek- en schouderklachten, kuitkramp. Tevens zorgt de zwangerschapsmassage voor vochtafdrijving en een betere nachtrust.

Een zwangerschapsmassage is dan ook geen gewone massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt, daar stemmen we de massage op af.
Het is belangrijk dat je prettig ligt, want anders kun je je niet volledig ontspannen, ben je sneller afgeleid en is de massage minder effectief.

Na afloop
Na de massage voel je je (weer) fit en heb je minder last van zwangerschapskwaaltjes. Je valt beter in slaap, je kunt beter ‘je draai’ vinden en je slaapt langer door, omdat je minder last hebt van klachten. Je voelt je energiek en krijgt rust in je hoofd en in je lijf. Je stressniveau daalt want tijdens de massage ontspan je op een diep niveau. Zeker als je je vaker laat masseren, kun je het ontspannen gevoel steeds beter vasthouden. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Heb je geen last van zwangerschapsklachten, maar wil je gewoon een ontspannen uurtje voor jezelf? Ook daarvoor is een zwangerschapsmassage zeker geschikt!

Vanaf wanneer is massage mogelijk?
Een zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf veertien weken en alleen geschikt voor vrouwen met een gezonde zwangerschap. Vraag het bij twijfel altijd even na bij je verloskundige. Je kunt je laten masseren tot aan de bevalling.

Ik zou zeggen maak een afspraak en laat jezelf overtuigen door deze heerlijke ontspannen massage!
Kom op tijd. Zorg dat je vijf tot tien minuten eerder op de afspraak bent. Je kunt dan rustig even bijkomen en eventueel nog even naar het toilet. Zo geniet je nog meer van de massage die volgt.

Je kunt kiezen uit verschillende zwangerschapsmassage’s

  • 30 minuten 30,- (rug, schouders en hals)
  • 45 minuten 42,50 (rug, schouders, hals, armen en handen)
  • 60 minuten 55,- (Gehele achterkant)