In 2010 ben ik mijn hart gaan volgen en ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsspecialiste bij het Gelders opleidingsinstituut te Arnhem, welke ik in 2012 met succes heb afgerond. Direct daarna wist ik dat ik nog niet was uitgeleerd en ben ik de opleiding visagie gaan volgen. Ik was als klein meisje altijd al in de weer met de make-up van mijn moeder, zo wist ik dat ik deze aanvulling wilde aanbieden in mijn salon. Deze heb ik in 2013 met succes afgerond.

In juni 2013 kwam mijn grote droom uit. De deuren van Beautysalon Lucca, erkend Anbos bedrijf, werden geopend.

In augustus 2014 miste ik nog iets in mijn salon. Na lang zoeken had ik het gevonden wimperextensions! Toen de nieuwste trend, inmiddels 2 jaar later heb ik de russian volume ook behaald. (Deze trend is nog steeds helemaal hot!) Ik wou zeker weten dat ik de one by one techniek helemaal goed onder de knie had voordat ik mij op iets anders ging storten.

In dit vak ben je nooit uitgeleerd, je bent immers ook nooit te oud om te leren. Zo blijf ik mijzelf dus ontwikkelen in de nieuwste trends/behandelingen. Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste behandelingen binnen Beautysalon Lucca? Volg mij dan zeker op Facebook.

Ik mag mijzelf inmiddels schoonheidsspecialiste, visagiste, masseuse wenkbrauw en wimperstyliste noemen.

Vanaf 1 juli 2016 is er een nog grotere droom uitgekomen! Vanaf 1 juli is mijn salon niet meer te vinden op de eerste etage maar heeft mijn salon een eigen ingang en zit mijn salon naast het huis. Ik ben hier zo ontzettend trost op!

Schoonheid is voor mij een passie, die ik je graag laat ervaren in mijn salon. Schoonheid is nog zoveel meer, schoonheid is in evenwicht zijn, je prettig voelen en vol levenslust zitten. Wie zich mooi voelt en schoonheid ervaart straalt dit uit.

Uw schoonheidsspecialiste,

Manuela Morssink