gezicht

Gezichtsbehandeling

Vooraf goede uitleg van behandeling en producten
Behandeling zelf was uitstekend en de producten voelen goed

logo-3

Lash Lift

Manuela is een fijne en rustige dame die alles netjes uitlegt. Je voelt je erg prettig bij haar in de salon!

043

Bruidsmake-up

Erg prettige en vooral gezellige ervaring! Lief en meedenkend, bedankt voor alle complimenten en de top make up dat ik er eigenlijk nooit meer vanaf wil halen haha ๐Ÿ™‚

marionverhaaf

Heerlijke behandelingen!

Manuela geeft zeer goed advies en is daarin heel eerlijk over wat wel kan en wat je beter niet kunt doen. Ik voel me heerlijk als ik bij haar een behandeling onderga. Mijn handen voelen als herboren na een pakking en je voelt je er thuis, lekker even verwennen en me time. Altijd meedenken en nooit iets met je wenkbrauwen doen bijvoorbeeld wat niet bij je gezicht past! Super. Ik heb er geen spijt van dat ik haar ben gaan bezoeken. Doe dat vooral ook eens, dan merk je wat ik bedoel.

mirjan

Ontzettende fijne behandeling

Ontzettende fijne behandeling en huid advies gehad , in een gezellige salon . Dank je wel Manuela

deborah

Heerlijke gezichtsbehandeling

Vandaag een heerlijke behandeling gehad voor mijn gezicht bij manuela. Mijn huid is heel gevoelig en we gaan er nu aan werken dat me huid weer sterker word! Super blij met beautysalon Lucca!!

els

Heerlijke hotstone massage

Vandaag een hotstonemassage gekregen van Manuela. Wat doet ze dat heerlijk! Ik heb genoten. Ik had best wat spierpijn in mijn rug, maar dat is nu weg. Zelf geef ik (hotstone)massages aan honden, dus het was heerlijk dat ik een keer verwend werd. Ik had deze sessie gewonnen, maar de salon heeft er een klant bij, ik ga dit vaker doen! En wat is Manuela een heerlijk mens! Je voelt je heel welkom!

partner-logo01
kalahari-2
cryoskin-wit