Eerste keer

Vandaag was mijn eerste keer bij beautysalon Lucca. Manuela is een super aardige vrouw die alles heel nauwkeurig uitlegt zodat je precies weet waar je aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Ik ga er zeker weer heen!

Resultaat

Erg fijn en ontspannend. Tijdens de behandeling wordt er op een leuke manier allerlei info gegeven over de huid en de producten. Fijne producten en meteen resultaat van de behandeling!

Warme salon

Vandaag mocht ik voor een lash lift, wimpers verven en het bijwerken van mijn wenkbrauwen weer naar Manuela. Het is altijd fijn bij haar in haar mooie warme salon. Manuela stelt me enorm op mijn gemak en laat me ook nog eens met een super gevoel de salon verlaten. Heel ontspannend en ik zie er weer netjes en verzorgd uit! Een absolute aanrader voor iedereen ♡

Gezichtsbehandeling

Vooraf goede uitleg van behandeling en producten
Behandeling zelf was uitstekend en de producten voelen goed

Lash Lift

Manuela is een fijne en rustige dame die alles netjes uitlegt. Je voelt je erg prettig bij haar in de salon!

Bruidsmake-up

Erg prettige en vooral gezellige ervaring! Lief en meedenkend, bedankt voor alle complimenten en de top make up dat ik er eigenlijk nooit meer vanaf wil halen haha 🙂

Heerlijke behandelingen!

Manuela geeft zeer goed advies en is daarin heel eerlijk over wat wel kan en wat je beter niet kunt doen. Ik voel me heerlijk als ik bij haar een behandeling onderga. Mijn handen voelen als herboren na een pakking en je voelt je er thuis, lekker even verwennen en me time. Altijd meedenken en nooit iets met je wenkbrauwen doen bijvoorbeeld wat niet bij je gezicht past! Super. Ik heb er geen spijt van dat ik haar ben gaan bezoeken. Doe dat vooral ook eens, dan merk je wat ik bedoel.

Ontzettende fijne behandeling

Ontzettende fijne behandeling en huid advies gehad , in een gezellige salon . Dank je wel Manuela

Heerlijke gezichtsbehandeling

Vandaag een heerlijke behandeling gehad voor mijn gezicht bij manuela. Mijn huid is heel gevoelig en we gaan er nu aan werken dat me huid weer sterker word! Super blij met beautysalon Lucca!!

Heerlijke hotstone massage

Vandaag een hotstonemassage gekregen van Manuela. Wat doet ze dat heerlijk! Ik heb genoten. Ik had best wat spierpijn in mijn rug, maar dat is nu weg. Zelf geef ik (hotstone)massages aan honden, dus het was heerlijk dat ik een keer verwend werd. Ik had deze sessie gewonnen, maar de salon heeft er een klant bij, ik ga dit vaker doen! En wat is Manuela een heerlijk mens! Je voelt je heel welkom!